Політична реклама

На ремонт доріг Львівської області піде майже 58 млн грн

1426 6
Найбільшу суму коштів перехідних залишків цього року планують залучити на дофінансування видатків по дорожньому спецфонду. На проведення ремонту та будівництва доріг у Львівській області у 2014 році буде виділено 57 млн 996 тис. грн.

Таку пропозицію Департаменту фінансів Львівської ОДА щодо спрямування перехідних залишків бюджету області підтримала комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради на своєму засіданні 13 березня, інформує прес-служба облради.

6 Квітня, 2014 21:11
м/п Сокаль Кожного дня їжджу з Червонограда до Львова---спочатку злився, потів душевно плакав....тепер вкладую в ходову не малі кошти... Скільки можна знущатись над людьми і так в усіх на лиці написана бідність від кризи яка мучить наш народ за те, що уряд попередньо розікрав все що міг!!!!! Невже хоча б 20 км не має коштів... НАЙДІТЬ ТЕРМІНОВО КОШТИ!!! А ТОЙ вибачте за слово ган..он мер міста Червонограда щей сміттєзвалище дозволив перенести прямо при в'їзді в місто!!!!
16 Березня, 2014 16:00
віктор Дорога Жовква-Червоноград - знущання над людьми та ганьба держави. Ймовірно Євросоюз відновить зазначене дорогу, якщо відкриють перехід державного кордону у с.Угринів Сокальського району.
16 Березня, 2014 16:00
віктор Дорога Жовква-Червоноград - знущання над людьми та ганьба держави. Ймовірно Євросоюз відновить зазначене дорогу, якщо відкриють перехід державного кордону у с.Угринів Сокальського району.
16 Березня, 2014 15:38
Ігор Броди - Червоноград,Львів-Радехів це не дороги,а напрямки
16 Березня, 2014 15:30
Ігор Червоноград Я також хочу дуже вже попросити не відкладувати ремонт дороги Жовква-Червоноград до дорогою в кабичках її вже назвати не можна її просто вбили це не дорога це просто жопа
16 Березня, 2014 15:04
Тетяна Не віриться,що коли-небудь буде поремонтована дорога Жовква- Червоноград. її вже просто немає- це дорога смерті.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!