Політична реклама

На ремонт одного ліфта у Львові потрібно 200 тисяч гривень

1508 0
На ремонт усіх ліфтів у Львові необхідно 300 млн грн.

У середньому на ремонт одного ліфта потрібно 200 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на начальника управління житлового господарства Юрія Голеця.

«Станом на сьогодні, за інформацією, яка є в мене від «гарячої лінії», не працювало 3 ліфти, з них робота 2 буде відновлена. Це трапляється щодня. Від 20 до 30 викликів фіксують по зупинці ліфтів, але одразу їх виправляють. Є ще проблема з Пасічною, 88, але там «Львівсвітло» буде проводити ремонт», – розповів Ю.Голець.

За його словами, минулої осені у Львові на довгому «простої» було 8 ліфтів. «3 у Галицькому районі, 5 ліфтів у інших районах, зокрема, вул Пасічна, 70, Пулюя, 12, Наукова, 53, вул Величковського, вул Угорська, 2. У центрі міста – це вул Січових Стрільців, 12, Б.Хмельницького, 11, Міцкевича, 6/7», – зазначив він.

Нагадаємо, з 15 серпня 972 ліфти обслуговує «Львівсвітло». Їх комунальникам передали рішенням виконавчого комітету. Всього у Львові є 2012 ліфтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!