На ремонт приміщень Пласту у Львові виділять понад пів мільйона гривень

1072 0
Тут відремонтують дах, а також ліву частину будинку.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У будинку на вул. Шептицьких, 16, де діє осередок Пласту, проведуть невідкладні ремонтні роботи за 562 тис грн. Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення 27 серпня.

На ремонт даху та конструктивних елементів лівого флігеля будинку кошти виділять Галицькій районній адміністрації.

Торік, у 2020 році, на заходи Пласту з міського бюджету виділили 400 тис. грн, на туристично-спортивне спорядження 369,5 тис. грн. Також 2 млн 300 тис грн скерували на ремонт Пластового вишкільного центру у Винниках. Цього року заходи Пласту профінансують на 580 тис. грн.

Читайте також: Нова керівниця львівського «Пласту»: Нам важливі не гроші, а визнання

Зазначають, що у будинку на вулиці Шептицьких,16 у 1950-х роках була розташована Львівська неповна середня школа № 32 та Львівська початкова школа № 59 міського відділу народної освіти. З часів незалежності тут розташований офіс міського відділення Національної скаутської організації України «Пласт». 25 липня 2021 року в одному з приміщень «Пласт»у «Білоруський кризовий центр» відкрив першу школу з вивчення білоруської мови у Львові.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!