Ремонтна кампанія у Львові. Які вулиці реконструюють і за скільки

3749 0
Десяток вулиць у Львові – на ремонті.

У Львові ремонтують десяток доріг. Тож Тvoemisto.tv зібрало для вас інформацію, які вулиці перекриті у Львові через ремонтні роботи.

Вулиця Степана Бандери

Від сьогодні, 28 вересня, і до травня наступного року на ремонт закривають частину вулиці Степана Бандери, ділянку від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Після цього розпочнуть роботи на ділянці від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, тоді від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької. Дорогу ремонтуватиме компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 209 млн грн. Реконструкція триватиме упродовж двох років.

Читайте також: Десятки паркомісць і звужена проїзна частина. Якою буде вулиця Бандери після реконструкції

Вулиця Пекарська

З початку вересня і до кінця року у Львові закрита для проїзду ділянка вулиці Пекарської – від вул. Шімзерів до вул. Мечникова. У листопаді планують розпочати другий етап робіт від вул. Тершаківців до вул. Шімзерів. Третім етапом буде ремонт ділянки дороги від Пекарської до вул. Мечникова. Роботи там розпочнуть на початку 2021-го. Повністю закінчити ремонт вулиці мають до листопада 2021 року. Роботи виконує ТзОВ «Вельт Капітал» за 109,4 млн грн.

Вулиця Чернівецька

Дорогу до Львівського вокзалу закрили на пів року у червні. Її за 89,9 млн грн ремонтує ТОВ «Вельт Капітал». Роботи мають завершити до кінця цього року. Для проїзду уже відкрита права частина вулиці. На лівій частині розпочали ремонт. Зазначимо, що на площі Двірцевій уже запрацював фонтан. Наразі тривають завершальні роботи із облаштування скверу.

Читайте також: Фонтан на площі Двірцевій обійшовся Львову у майже 7 мільйонів гривень. Як він працює

Вулиця Б. Хмельницького

Із 30 липня у Львові закрили для проїзду ще одну частину вулиці Богдана Хмельницького, на ділянці від вул. Опришківської до вул. Б. Хмельницького,172. Ділянку від вул. Промислової (Опришківської) до вул. Механічної планують відкрити наприкінці вересня-на початку жовтня. Вулицю Богдана Хмельницького (від вул. Промислової до вул. Липинського) ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн. Загалом реконструкція триватиме тут понад два роки.

Вулиця Шевченка

Із 8 липня на вулиці Шевченка перекрили на реконструкцію ділянку від вулиці Хорватської до Ярослава Мудрого. Цю частину вулиці майже за 60 млн грн ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня. Загалом вулицю Шевченка (від вул. Залізничної до вул. Левандівської) реконструюватимуть у три етапи упродовж двох років. Місто заплатить за роботу ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» майже 90 мільйонів гривень.

Вулиця Пилипа Орлика

Вулицю почали ремонтувати 23 липня. Ділянка від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові буде перекритою для руху транспорту до кінця жовтня. Згодом розпочнуть роботи від вулиці Віри, Надії, Любові до вулиці Мазепи. Роботи розділили на два етапи й виконуватимуть упродовж 2020-2021 років. Їх проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 74,9 млн гривень.

Читайте також: У Львові відремонтують вулицю Миколайчука і прокладуть там трамвайну колію

Вулиця Личаківська (до межі Львова)

Нещодавно у Львові розпочали ремонт ще однієї частини вулиці Личаківської: від вулиці Букової до межі міста, після чого ремонтуватимуть ділянку від заводу Ензим до Букової. Цю частину вулиці Личаківської ремонтує ТОВ «Автомагістраль-Південь» за 160,3 млн грн. Завершити роботи мають до кінця жовтня 2021 року.

Вулиця Лисенка

Частину вулиці Лисенка, на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Лісної, закрили на капітальний ремонт. Його планують завершити до кінця року. При цьому до 2 жовтня закрита для проїзду і вул. Заньковецької.  13 млн 125 тис. гривень.

Дорога до «Білогорщі»

У Львові тривають роботи із будівництва гравійної дороги від західного обходу міста до житлового масиву «Білогорща». Будувати дорогу розпочали ще у січні 2020 року. Завершити планують до 31 грудня 2020. Будівельні роботи виконує ТзОВ «НВП Шляхбуд» за більш ніж 28 млн грн. Ця дорога матиме дві смуги.

Читайте також: у Львові планують відремонтувати дорогу від Замарстинівської до Брюховичів

Нагадаємо, 17 вересня для проїзду відкрили вулицю Хуторівку. Підрядна організація ТзОВ «Онур» уже завершила заміну всіх комунікацій і нанесення дорожнього покриття. Через два тижні підрядник розпочне наносити розмітку і завершить асфальтування велодоріжок і влаштування хідників. До кінця жовтня по вулиці Хуторівка поїде тролейбус.

Вікторія Савіцька

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!