На Різдво у Львові оголосили штормове попередження

1998 0
Львівський регіональний центр з гідрометеорології оголосив по території Львівської області та місту Львову штормове попередження. З 6 по 10 січня очікуються складні погодні умови: часом опади у вигляді мокрого снігу та дощу, подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах ожеледиця. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: vk.com, autoexpress, fitka.if.ua

фото: vk.com, autoexpress, fitka.if.ua

6 січня у Львові хмарна погода з проясненнями. Часом невеликий мокрий сніг. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 5 – 7° морозу, вдень від 1° морозу до 1°

7 січня очікується хмарна погода з проясненнями. Часом мокрий сніг. Налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

8 січня прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

9 січня вночі та вранці часом дощ та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі 0 – 5° морозу, вдень 0 – 5° тепла.

10 січня вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ місцями з мокрим снігом.Температура повітря вночі 1 – 6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!