На Різдво у Львові похолодає до -7 градусів. Прогноз

1800 0
Протягом 7-8 січня у Львові буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів.
Фото: 24tv.ua

Фото: 24tv.ua

Завтра, 5 січня, у Львові буде хмарно. Часом – дощ, а ввечері з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 2 до 7 градусів тепла. Про це повідомляють у Львівському гідрометцентрі.

У четвер, 6 січня, синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг та сніг. На дорогах теж буде ожеледиця, і вітер західний, 9 – 14 м/с. Температура впродовж доби становитиме від 3 градусів морозу до 2 тепла.

Читайте також: На завтра у Львові оголосили штормове попередження

Водночас протягом 7-8 січня у Львові буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер – південно-західний з переходом на південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 2 до 7 градусів морозу, удень – від 4 морозу до 1 тепла.

Нагадаємо, що детальний прогноз погоди на тиждень можна переглянути за посиланням.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!