Політична реклама

На Різдво у Львові проведуть Фестиваль вертепів та хоровий флеш-моб

1857 0
На Різдво, 7 січня, на сцені Різдвяного Ярмарку на площі біля Оперного театру о 14:00 год розпочнеться дводенний Фестиваль вертепів.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

У цей же день о 18:00 год представники молодіжної організації «ПЛАСТ» проведуть традиційну різдвяну акцію «Пластова свічечка». А увечері, 7 та 8 січня, Різдвяний Ярмарок запросить усіх охочих на етновечірку просто неба з виступами музичних гуртів, різноманітними конкурсами та народними забавами.

У середу, 8 січня, продовжиться Фестиваль вертепів, а також на Різдвяний Ярмарок завітають учасники фестивалю «Спалах Різдвяної Звізди», які ходою пройдуть через центр міста.

Особливою подією святкової програми стане хоровий флеш-моб «Львів колядує». Ця творча акція відбудеться 8 січня о 17:00 год на сцені Різдвяного Ярмарку біля Оперного театру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!