Політична реклама

На Різдво у Львові відкриють "Пампухову хату"

1325 0
7-9 січня другий рік поспіль на площі Ринок (північна сторона) під час VII Міського Свята Пампуха працюватиме «Пампухова хата» з найрізноманітнішими різдвяними смаколиками.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

« Ці солодкі символи Різдва є однією з дванадцяти страв Різдвяного столу, якими охоче ласують дорослі та малі. На святковому Ярмарку діятиме велика Пампухова хата, в якій пропунуватимуть пампушки з різними начинками. А ще розкажуть особливості їх приготування та повідають історію цієї смачної страви, - розповів Андрій Сидор, директор VІI Міського Свята Пампуха.

Також Свято Пампуха збере на своїй сцені кращі вертепи Львова, які покажуть свої вистави та заспівають колядки, прославляючи народження Христа. Окрім того, кожен вертеп змагатиметься за звання «найкращого». А ще на Святі проведуть конкурси на Наймилішого ангела, Найкапоснішого чортика, Найкращу господиню та Найшвидшого пампухоїда.

Традиційно діятиме і «Львівська Різдвяна пошта», за допомогою якої усі охочі отримають унікальну можливість надіслати оригінальні мистецькі листівки із побажаннями «Веселого Різдва!» у будь-яку точку планети.

Свято Пампуха із року в рік перетворює площу Ринок у місце зустрічі родин і друзів, які з радістю продовжують святкування Різдва поза межами своїх домівок, діляться своїми традиціями і настроєм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!