Політична реклама

На Різдвяному ярмарку у Львові працює "Крамничка добра"

1313 0
На Різдвяному ярмарку, біля хатинки №13, втретє розпочала свою роботу «Крамничка добра» - благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків.

У крамничці представлені вироби ручної роботи молодіжних церковних спільнот та ГО: свічки, листівки, різдвяні сувеніри, інформує прес-служба Львівської міськради.

Також у «Крамниці добра» реалізуються книги християнських видавництв, розвиваючі ігри для дітей, жіночі прикраси етностилю. Ще однією особливістю роботи соціальної крамниці є те, що періодично відбуватимуться майстер-класи для дітей та дорослих: читання казок, малювання тощо.

Виручені кошти за вироби ручної роботи скеровуються на підтримку соціальної діяльності молодіжним спільнотам та дитячим клубам.

«Нашою метою було створити своєрідну платформу, яка має надавати фінансову підтримку молодіжним установам, організаціям. Виручені кошти підуть до молодіжних спільнот, які дають свої вироби та на допомогу молодіжним проектам управління молоді, сім’ї та спорту», - додала Любомир Гладюк, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії.

Участь в соціальному проекті беруть:

·               Соціальна спільнота «Лярш-Ковчег»

·               Молодіжні парафіяльні спільноти

·               дитячі клуби м.Львова

·               Центр реабілітації «Преображення»

·               Скаутська організація «Пласт»

·               Християнські видавництва: «Свічадо», «Дон Боско», «Скриня»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!