На Різдвяному ярмарку у Львові продають вироби дітей зі Сходу

2089 0
Отримані із продажу кошти передадуть дітям для подальшого вдосконалення творчих навичок та на лікування.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Упродовж п’яти днів, з 22-го до 26-го грудня, у Львові триватиме благодійна виставка вишитих сувенірів, змайстрованих дітьми, що постраждали внаслідок війни на Сході України. Волонтерський проект «Вишиті мрії» презентує роботи із Сіверська, Костянтинівки, Дружківки, Слов’янська, Званівки, Краматорська, а також громади лемків із Донеччини. 

Як повідомив Tvoemisto.tv  організатор Максим Потапчук, виставка вже почалася, а її ініціатори очікують на активність та інтерес від львів'ян.

Будиночок із дитячими виробами розміщується на площі Ринок. Найлегше його знайти найлегше за вивішеним банером.

Читайте також: Що пропонує цьогоріч Різдвяний ярмарок у Львові: асортимент і ціни. Репортаж

«Щоб допомоги дітям у травні 2015-го року започатковано волонтерський проект «Вишиті мрії». У його рамках вже проведено 120 занять для 140 дітей та їхніх батьків у Донецькій області (Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ)», – розповів раніше Tvoemisto.tv голова ГО «Культурно-освітня фундація «Лібері Лібераті», пластун зі Сходу Максим Потапчук. Проект, зокрема, сприяє творчому розвитку, орієнтації на сучасному ринку товарів та послуг, соціальній адаптації, вивченню українських звичаїв та традицій.

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові. Програма святкових заходів

Крім Львова, подібні виставки-ярмарки вже відбувались у інших містах України, Верховній Раді України, а також Хорватії та Словаччині. Всі отримані кошти передаватимуться дітям для подальшого вдосконалення творчих навичок та на лікування.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!