Політична реклама

На розігріві "Scorpions" у Львові виступить Олександр Онофрійчук

1692 0
Лише 3 дні залишилось до концерту легендарних Scorpions, які вже цієї суботи дадуть грандіозний концерт на львівському Велотреку СКА.

Вже зараз на велотреку триває монтаж обладнання, загальна вага якого перевищує 25 тонн. Монтажні роботи будуть йти безперервно до суботи – повідомили «Твоє місто» організатори концерту.

Водночас стало відомо, що на «розігріві» у Scorpions виступить команда Олександра Онофрійчука - фіналіста шоу <<Голос країни>>, який є давнім прихильником гурту, а під час самого шоу буде здійснено флеш-моб, учасником якого зможе стати кожен бажаючий.

Останні квитки на концерт у Львові ще можна придбати по ціні від 590 до 2000 грн. Продаж квитків: на сайті kasa.lviv.ua та за адресою: вул. Банківська, 5. Телефони для довідок та замовлення квитків: 093-0000-754, 066-0000-754,097-0000-754.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!