На розумний годинник LaMetric, розроблений у Львові, вже зібрали кошти

3118 0
На випуск першого українського розумного годинника LaMetric за кілька днів зібрали необхідну суму за допомогою всесвітньої спільнокошт-кампанії Kickstarter. На 20 червня при потребі у 69 тис. доларів уже зібрали майже 80 тис. доларів.
Фото: lemberg.co.uk

Фото: lemberg.co.uk

Цю інформацію розміщено на сайті Kickstarter. Таку суму пожертв вдалося зібрати за 42 дні до завершення кампанії. Пожертви на випуск годинника зробили 538 людей.

Нагадаємо, спільнокошт-кампанію запустили львівські програмісти, які розробили годинник LaMetric. Це – учасники невеликого львівського технологічного стартапу Smart Atoms.

LaMetric – це перший розумний настільний годинник, який, окрім години, може показувати новини, температуру, важливі дати, і будь-які інші оповіщення, необхідні для життя та бізнесу. Він допоможе швидко зрозуміти та відреагувати на те, що відбувається в тій чи іншій сфері діяльності.

Пристрій був розроблений у Львові від ідеї до прототипу. У команді розробників розумного годинника працюють інженери, які робили сенсорну панель управління для нового низькопідлогового трамваю «ЕлектронТранс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!