На Сахарова у Львові облаштували велосмуги. Фото

5579 1
Раніше там відремонтували верхній шар дорожнього покриття.
фото: фейсбук олега шміда

фото: фейсбук олега шміда

На вулиці Сахарова у Львові облаштували велосмуги. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Читайте також: На Коперника у Львові облаштують пішохідний перехід

Окрім цього, учора на вул. Сахарова почали наносити дорожню розмітку. Завершити планують завтра, 14 вересня. Рух транспорту на вулиці не перекривали, втім через роботи підрядників він може бути ускладнений.

Додамо, що на вулиці Княгині Ольги вже рік прокладають велосипедну доріжку. 5 км велодоріжки у дві сторони вулиці мають прокласти до січня 2019 року. Разом із велодоріжками на вулиці відремонтують тротуари, створять паркувальні місця та, можливо, облаштують нові автобусні платформи.

А на вулиці Коперника під мурами монастиря святого Лазаря також облаштовують велопішохідну доріжку. Верхню терасу вулиці реконструюють під спільну зону для велосипедистів та пішоходів шириною 2,5 м. Завершити будівельні роботи планують до середини вересня, після чого почнуть озеленення.

Читайте також: Як у Львові прокладають дорогу до Голосківського кладовища. Відео

Раніше на вулиці замінили верхній шар дорожнього покриття. Роботи виконує ТзОВ «Онур».

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
13 Вересня, 2019 20:25
Дмитро Це велосмуги, а не велодоріжки, велодоріжки знаходяться на пішохідний частині.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!