На Сахарова у Львові від сьогодні розпочнуть наносити дорожню розмітку

1826 0
Перекривати рух транспорту не будуть.

Від сьогодні на вул. Сахарова розпочнуть наносити дорожню розмітку. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на голову Франківської районної адміністрації Ореста Тимчишина.

Читайте також: В Україні пропонують запровадити шумову дорожню розмітку

«Вулицю Сахарова ремонтували ще перед "Євро 2012". Вона була в непоганому стані, однак вже починали з’являтись невеличкі ямки чи тріщини. Тому, щоб її зберегти, ми оголосили тендер для проведення ремонту. Компанія «Онур», яка виграла тендер, провела ремонт, а також поверхневу обробку асфальтом. Зараз ми наносимо розмітку. Перекривати рух транспорту не будемо, але ситуативно за потреби рух на цій вулиці буде ускладнений», — каже він.

Попередньо роботи планують завершити у суботу, 14 вересня. Раніше на вулиці замінили верхній шар дорожнього покриття. Роботи виконує ТзОВ «Онур».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!