Хакерська атака на сайт Нацполіції. На Львівщині оприлюднили фейк

2295 0
Веб-сайт тимчасово відключили.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

Сьогодні о 11.45 на офіційний веб-сайт Нацполіції України здійснили хакерську атаку. На деяких інтернет-сторінках обласних управлінь поліції з'явилася недостовірна інформація.

Зокрема, сьогодні, 23 вересня, на сторінці Національної поліції у Львівській області оприлюднили інформацію про загибель військовослужбовців на Яворівському полігоні. Поліція на сторінці у Фейсбук повідомила, що це фейк. Наразі сайт відключили.

Також на сайті рівненської поліції сьогодні повідомили неправдиву інформацію про викид радіації з Рівненській АЕС та запровадження режиму надзвичайної ситуації.

«Наша сторінка знаходиться у вебпорталі сайту Нацполіції. Коли відновлять, наразі не можемо сказати. Зараз працюють фахівці. В 11.45 зафіксували втручання у роботу, сайт відключили і з’ясовують, що стало причиною, працюють над усуненням несправностей», – повідомили Тvoemisto.tv у пресслужбі ГУ Нацполіції у Львівській області.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!