Політична реклама

На сайті бельгійського аеропорту триває голосування за рейс Львів-Шарлеруа

1833 0
На сайті бельгійського аеропорту Шарлеруа триває голосування за можливі рейси, що здійснюватимуться з аеропорту. Станом на 14.00 21 лютого 2012 року за сполучення Львів-Шарлеруа проголосувало найбільше людей- 249, що складає 42,3% від усіх голосів.

На другому місці в опитуванні м. Женева (Швейцарія) - 139 голосів (23.6 %), потім  Ізмір (Туреччина) - 100 голосів (17%), Варна (Болгарія) - 57 голосів (9,7%) та Скоп'є (Македонія) - 44 голоси (7,5%).

Нагадаємо, на весняно-літній період 2012 року заплановано виконання 5 нових авіарейсів зі Львова.

Окрім цього віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков заявляв про наміри однієї з європейських бюджетних авіакомпаній - Ryanair (Ірландія) вже з травня 2012 року здійснювати прямі рейси до Львова та Донецька з міст Франції та Великобританії.

Втім PR-менеджер компанії Лорна Фаррен заяву чиновника прокоментувала так: «Якщо б ми збиралися налагоджувати авіасполучення з Україною, ми б зібрали прес-конференцію, на якій офіційно оголосили про це. До цих пір будь-яке повідомлення залишається чуткою». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!