На середу у Львові запланована навчальна тривога

4279 0
У середу, 4 лютого з 14:40 до 15:00 у Львові лунатимуть сирени. Звучання електросирен буде навчальним та означатиме сигнал цивільного захисту «Увага всім».
drevpravda.com

drevpravda.com

Сирени у середу увімкнуть з метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення. Перевірку проводить департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.  

Почувши такий сигнал, слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, телеприймачі на частоти «Першого національного» або «12-го каналу» Львівської обласної державної телерадіокомпанії і слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

«У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинне зберігати спокій», - йдеться у повідомленні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!