На що Львів виділить найбільше грошей? Онлайн-трансляція громадських слухань

2424 1
У Великій сесійній залі Львова вже розпочались громадські слухання щодо розподілу бюджету розвитку. Анонсують обговорення економічних аспектів удосконалення міста у 2015 році.

Як відомо, бюджет міста приймається у два етапи – загальний фонд і окремо бюджет розвитку. Сьогодні на громадських слуханнях розглядатимуть показники бюджету розвитку, які мають бути винесені на розгляд сесії міської ради. Саме у бюджеті розвитку закладаються основні показники фінансування ремонтних, будівельних та інших робіт, які місто планує проводити у 2015 році.


Читайте також:
24 Лютого, 2015 19:14
львів'янин Твоє місто, а може б ви самі їм зробили якісну онлайн-трансляцію з міськради?? Бо транслювати такі заходи з телефону в жахливій якості, як це там зробили - це жах...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!