На що Львівська облрада витратить 40 млн, що має повернути місто за будинок на Короленка

1588 1
Усього в переліку об’єктів, між якими поділять кошти, є 20 об’єктів у Львові.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

До 1 вересня Львівська міськрада має перерахувати в обласний бюджет 40 млн грн за передачу на її баланс приміщення колишнього інтернату на вул. Короленка, 7 у Львові.

В обласній раді кажуть, що розподілять ці гроші між 20-ма об’єктами у Львові, що перебувають на її балансі.

Найбільше коштів, 9,89 млн грн, передадуть на капітальні видатки львівської обласної клінічної лікарні. Ще 6,85 млн грн, скерують на реконструкцію приміщень першого поверху двох секцій обласного онкоцентру на вул. Гашека, 2а. Серед іншого, гроші підуть на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Читайте також: На Левандівці у Львові відремонтують два дитячих садки

Ще 6 млн витратять на реконструкцію ЗУСМДЦ (Чорнобильської лікарні) на вул. Дністерській, 27. Ідеться про поліклініку, лікарню та гаражі. 2 млн 70 тис грн передадуть на реконструкцію обласного перинатального центру. У цю суму закладені і кошти на погашення кредиту.

По мільйону гривень виділять на виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт в обласній психіатричній лікарні на Кульпарківській, 27 та на будівництво Центру з трансплантації кісткового мозку біля ЗУСМДЦ.

На реконструкцію корупусу №1 львівського геріатричного пансіонату виділять майже 1,3 млн грн.

2 млн грн витратять на реконструкцію дворику Палацу мистецтв на вул. Коперніка, а майже 1,5 млн передадуть вищій школі спортивної майстерності на вул. Клепарівській, 39а на стенд. Ще 1,25 млн грн витратять на будівлю обласної прокуратури, що є пам’яткою архітектури. Тут також ідеться про виготовлення ПКД.

На ремонтні роботи в соборі святого Юра передадуть 2,3 млн грн. Бігові доріжки та благоустрій території спорткомплексу Львівського університету фізичної культури обійдеться у 920 тис. грн.

Читайте також: У будинку на площі Григоренка у Львові відреставрують 9 балконів

Дах прокуратури на вул. Батуринській, 3 відреставрують за 850 тис. грн, а будівлю у військовому містечку по сусідству – на Батуринській, 2 – відремонтують за 630 тис. грн. Сюди включені кошти на ПКД. Ще 750 тис. область виділить на реконструкцію приміщень на вул. Кривоноса, 1, і стільки ж – на облаштування майданчика із штучним покриттям для ЛДУВС.

Ще 485 тис. грн передадуть на встановлення ліфту і вітража у приміщення на вул. Митрополита Андрея, 10. 300 тис. грн виділять на будівництво спорткомплексу ЛДУФК на вул. Личаківській, 132, зокрема гроші спрямують на коригування ПКД. Департамент охорони здоров’я отримає 200 тис. грн на реконструкцію теплогенераторної.


Читайте також:
21 Серпня, 2019 13:53
1 І "трохи" поділяться між собою...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!