На що найчастіше скаржилися львів'яни в лютому. Інфографіка

2636 0
Найбільше у Львові нарікають на відсутність електропостачання та затримки громадського транспорту.
фото: z-city.com.ua

фото: z-city.com.ua

Протягом лютого львів’яни подали 6773 звернень на «Гарячу лінію» міста. Відповідну статистику оприлюднили адміністратори сторінки Гаряча лінія міста Львова у Facebook.

Найбільше звернень було зареєстровано через аварійні ситуації із системою електропостачання – загалом 630 скарг, або 9,3% від загальної суми. Також львів’яни скаржились на порушення графіку руху громадського транспорту – 308 звернень або 4,5%. На відсутність подачі холодної води скаржились 290 разів – це 4,3% від усіх звернень.

Читайте також: В Україні запрацювала телефонна лінія для повідомлень про корупцію. Інструкція

Також львів’яни звертались на «Гарячу лінію Львова» через відсутність опалення, несправність ліфтів, перекриті снігом проїжджі частини чи тротуари. Нагадаємо, 28 лютого «Гаряча лінія Львова» запрацювала у Винниках, Брюховичах та Рудно. 13 грудня 2017 року послуга оновила сервіс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!