На сходах коледжу у Новому Роздолі залишили новонароджену дівчинку

3244 0
Правоохоронці зараз встановлюють особу матері, яка залишила немовля на сходах.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

Сьогодні, 16 листопада, у Новому Роздолі на сходах коледжу, що на вулиці Степана Бандери, виявили новонароджену дитину. Дівчинку госпіталізували у лікарню. Загрози її життю та здоров’ю нема.

Як повідомляє поліції Львівської області, правоохоронці зараз встановлюють особу матері, яка залишила немовля на сходах коледжу. Також усіх, хто володіє будь-якою інформацією стосовно події, просять зателефонувати на оперативну лінію «102» або звернутися у найближчий підрозділ поліції.

Читайте також: У Львові біля пологового залишили немовля

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події та особу матері, яка покинула немовля.

Нагадаємо, що чотиримісячного Олександра-Юрія, якого залишили у «Вікні життя» львівської лікарні, всиновили. Для дівчинки Лілії, яку підкинули біля пологового, також знайшли сім’ю і вже готують документи для її усиновлення. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!