На сході України військовим освятили паски. Відео, фото

1221 0
Військовим передали паски і великодні частунки.
Фото: УГКЦ

Фото: УГКЦ

Військовим на сході України, які боронять землю від російського агресора, привезли паски і великодні частунки та освятили їх на місці. Поїздку до 10-ї гірсько-штурмової бригади у Торецьку на Донеччині і 72-ї механізованої бригади ім. Чорних Запорожців у Авдіївці організував департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ. Про це повідомляє кореспондент Тvoemisto.tv.

Читайте також: Христос Воскрес! Глави Церков побажали українцям радості крізь двері карантину

Великодні частунки привезли у зону ООС заступник керівника департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ отець Андрій Зелінський та військовий капелан, отець Росислав Височан.

«Військові капелани тут є завжди, на місці, серед військових, щоб прихилити до військових саме небо, бути поруч у моменти болю і також у моменти радості, як у Воскресіння. І щоб радість була повною, вона має бути розділеною», – розповів отець Андрій Зелінський.

За словами заступника командира бригади з морально-етичного забезпечення Василя Фризюка, настрій у військових піднесений.

«Дякуємо, що приїхали підтримати, привезли паски і смаколики. Їх розвезуть по підрозділах нашої частини на бойових позиціях. Практично кожен військовослужбовець отримає паску», – зазначив Василь Фризюк.

У зону ООС також приїхав єпископ зі Стрия владика Богдан Манишин, який сьогодні звершує Літургію для військових у Краматорську. Перед Великоднем він об’їжджав позиції військових, зокрема і 223-й зенітний полк, який постійно дислокується в Стрию.

Зазначимо, що ворожі війська напередодні здійснювали обстріли українських позицій в Авдіївці із гранатометів.

Відео Тараса Бабенчука

Фото УГКЦ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!