На Сході України загинув львів’янин Віктор Калитич

3307 0
У неділю, 26-го березня, унаслідок падіння військового вертольота Мі-2 у Краматорську загинув 54-річний полковник Віктор Калитич.
фото: facebook

фото: facebook

Віктор Калитич був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення ЗСУ. Народився у 1963-му році у місті Чоп (Закарпаття), служив та жив у Львові.

З 1985 до 1990 року служив у Групі радянських військ у Німеччині на посаді начальника загону, командира радіотехнічних військ. З 1990 до 1992  у Червонопрапорному Далекосхідному окрузі, що у Хабаровську, на посаді командира. З 1995 до 2005 служив у Західному оперативному командуванні. З вересня 2005 року  полковник запасу. З початку війни на Сході повернувся на службу, інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Іван Гаврилко: Після АТО я два тижні не хотів виходити з дому

Як повідомляє сайт Міноборони, 26 березня неподалік Краматорська Донецької області розбився військовий гелікоптер Мі-2; екіпаж загинув. За однією із попередніх версій, падіння вертольота сталося внаслідок зіткнення з лінією електропередач.

Нагадаємо, 24-го березня в зоні АТО загинув львів’янин Володимир Павлів. Герою було 42 роки, він служив в 24-й окремій механізованій бригаді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!