На Шота Руставелі облаштують готель. Візуалізація

4248 0
Виконавчий комітет Львова погодив реконструкцію будівлі під готель із надбудовою.
Фото: Візуалізація архітектора Балоги

Фото: Візуалізація архітектора Балоги

Центру енергетичних інновацій дозволили облаштувати на вул. Шота Руставелі, 7 готель. Раніше тут планувався центр комерційно-ділової діяльності. 

Відповідні зміни, містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою і пристосуванням під готель сьогодні, 11 грудня, погодив виконавчий комітет Львова.

Забудовник має забезпечити пожежний проїзд та безбарʼєрний доступ, понизивши мощення перед головним входом до будинку.

Зазначимо, що у квітні 2019 року виконавчий комітет Львова погодив за цією адресою реконструкцію території та будівель колишнього проєктного інституту «Львівтеплоелектропроект».

Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником ПрАТ «Центр енергетичних інновацій» є Любов Грицишин, яка мешкає у Брюховичах.

Зазначимо, що цей будинок споруджений 1965 року за спільним проєктом архітекторів П. Юдкіна та Лариси Кузьми-Скорик, із добудовою архітектора М. Каневського. 

Христина Гоголь

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!