«Карпатське коло». На Сколівщині завершують ремонт двох доріг, які з'єднають Львівщину із Закарпаттям

8101 0
На цей рік на них виділили 200 млн гривень.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На Львівщині завершують ремонт двох автомобільних доріг у межах проєкту «Мале карпатське коло». Йдеться про Славське – Хащованя і Славське – Вигода. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Мале Карпатське коло: які нові дороги збудують на Львівщині

Зокрема, на першій дорозі ремонтували ділянку від Захара Беркута до села Хащованя протяжністю 5 кілометрів. Залишилися роботи на двох мостах, які зараз тривають. На виконання робіт з державного дорожнього фонду у 2020 році виділили приблизно 72 млн гривень. Ремонт проводить підрядна організаціє ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Щодо дороги Славське – Вигода, то ремонт проводили в межах Нижньої Рожанки і відремонтували 3,2 кілометри. Вартість робіт становить 32 млн грн. Додамо, що обидві дороги з’єднають між собою Львівську та Закарпатську області. На цей рік на них виділили 200 млн гривень.

Водночас наступного року планують збудувати дві нові дороги, які сполучатимуть Львівську область з Івано-Франківською та Закарпатською.  

Нагадаємо, що проєкт «Мале карпатське коло» має на меті з’єднати три області в Західній Україні. Протяжність автомобільних доріг становитиме приблизно 100 км. Тут облаштують освітлення, тротуари та велодоріжки.

Ольга Коваль

Фото пресслужби ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!