На сміттєвих майданчиках у центрі Львова встановлюють відеоспостереження

1781 0
Наразі ідеться про сім локацій.
Фото: Zik.ua

Фото: Zik.ua

У Львові встановили відеоспостереження на сміттєвих майданчиках в центрі міста, що на вул. Валовій, Федорова та на площі Міцкевича. Планується також встановити камери на майданчиках на вул. Татарська, Зернова, Банківська і на проспекті Чорновола. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Чотири іноземні компанії хочуть будувати сміттєпереробний завод у Львові

Відеоспостереження встановила компанія «ГрінЕра Україна». Це потрібно для того, аби вчасно вивозити сміття, кажуть в компанії, адже там, де ходить багато людей, баки зазвичай наповнюються дуже швидко. Також це допоможе боротись з вандалами, вважають у компанії.

«Першою локацією для експерименту став майданчик на вулиці Валовій. Ми отримали позитивний результат та встановили онлайн-нагляд на вулицях Федорова та Міцкевича, куди доводиться заїжджати по кілька разів на день», – кажуть у «ГрінЕрі».

Додамо, компанія «ГрінЕра Україна» працює у Львові з 2016 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!