Львів домовився з трьома містами про вивезення сміття

5370 1
Львів уклав угоди з трьома містами щодо вивезення та захоронення ТПВ з міста обсягом 900 тонн.
фото: mistovechirne.in.ua

фото: mistovechirne.in.ua

Ще 6 міст у Львівській області розглядають пропозиції. «Угоди не є довготерміновими, як цього просить місто Львів. Вдень продукується орієнтовно 600 тонн сміття. Враховуючи перенакопичення, нам важлива співпраця на значно більші об’єми захоронення ТПВ», – зазначають у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Як прокоментували для Tvoemisto.tv у прес-службі ЛМР, перелік міст не оприлюднюють, аби уникнути подальших блокувань.

Читайте також: Львівське сміття пропонують вивозити у Чорнобиль

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, на ранок 24-го березня тверді побутові відходи не вивезено із 388 майданчиків. У Залізничному районі не вивезено сміття з 53 майданчиків, у Личаківському – з 81, у Сихівському – з 43, у Франківському – з 74, у Шевченківському – з 79, у Галицькому – з 58. Загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду.

Водночас, як інформує прес-служба ЛОДА, переповненими залишаються 368 контейнерів і ця кількість зменшується. Повністю очистити місто від сміття в ЛОДА пообіцяли упродовж 5-7 днів

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
18 Квітня, 2017 09:22
axab Що ж саме відбулося в Україні з 2014 по 2017 роки в рамках реформи з децентралізації:
[***]://despro.org.ua/news/detail.php?bitrix_include_areas=N&ID=1797
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!