На стадіоні «Олімпійський» відбулися дебати між Порошенком та Зеленським. Відео

2781 0
Після цього дебати також були заплановані в студії UA: Суспільне.

Сьогодні, 19 квітня, о 19:00 кандидати Петро Порошенко та Володимир Зеленський зустрілися на дебатах у Києві на НСК «Олімпійський».

Читайте також: Майже казка. Про що говорять передвиборчі програми Зеленського та Порошенка

Вони триватимуть до 20:00. Попередньо їхні штаби досі не узгодили ведучих та кількість запитань під час дебатів. Tvoemisto.tv ретранслює президентські дебати зі стадіону на своїй сторінці у Facebook.

Водночас ЦВК дозволила перенести офіційні дебати, які за законом мають відбутися також 19 квітня у студії Суспільного телебачення впродовж однієї години з 21:00 до 22:00.  Попередньо свою присутність на дебатах на UA: Суспільне підтвердив Петро Порошенко, а у штабі Зеленського заявили, що він на ці дебати не прийде

Читайте також: Якби українці читали Конституцію або Чому українські виборці завжди розчаровуються

Додамо, що за результатами першого туру виборів до другого туру увійшли Володимир Зеленський із результатом  5 мільйонів 714 тисяч виборців (30,24%) та Петро Порошенко — 3 мільйони 14 тисяч громадян (15,95%). Найбільшу підтримку у Львівській області отримав чинний президент Петро Порошенко — 35,32% (понад 468 тисяч голосів). За останніми рейтингами перемогу пророкують Володимиру Зеленському з результатом 51,8%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!