Політична реклама

На стадіоні "Скіф" у Львові будуть тир і ресторан

2224 0
Корпус загального призначення «Скіфу» споруджений на 85%. Як повідомлялося раніше, на сьогодні будівельники займаються його внутрішнім оздобленням. В кінцевому результаті чотириповерхова будівля міститиме приміщення для спортсменів, тренерів, суддів, медичні кабінети, конференц-зал і навчальні класи для Державного Університету Фізкультури.

«На першому поверсі для команд облаштують тренажерну залу із зоною релаксації, площею 116 м², а також роздягальні і 2 медичні кабінети. Для кожного гравця влаштований персональний душ, туалет і умивальник», - розповів керівник проекту з будівництва «Скіфу» ДП «Західінфрапроект» Степан Свінціцький. На другому поверсі розташований масажний кабінет, процедурна кімната, кабінет лікаря і допінг контролю.

Окрім необхідних приміщень для тренерів і суддів, в «адмінкорпусі» «Скіфу» можливо буде смачно попоїсти, відвідувати тренінги й різні конференції та навчитися стріляти. За словами керівника проекту, третій поверх будови міститиме ресторан, площею 190 м², а також буфет і гастрономічні цехи.

«На 4 поверсі облаштують 6 навчальних класів, 3 викладацьких кабінети і конференц-зал на 120 осіб, а у підтрибунному приміщенні влаштують навчальний стрілецький тир довжиною 50 метрів. Тир розрахований на 3 стрілецьких місця, кімнати чистки і зберігання зброї, хол і кабінет інструктора», - зазначив пан Свінціцький.

Джерело: areny.lviv.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!