На стадіоні «Юність» відремонтують східну трибуну та облаштують приміщення для коментатора

2458 0
Із часом планують оголосити ще один тендер на будівництво трибун під гандбольний майданчик.
Фото: Андрій Москаленко / Facebook

Фото: Андрій Москаленко / Facebook

На стадіоні «Юність», що розташований у межах Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові, відремонтують східну трибуну, а також облаштують підтрибунні приміщення і коментаторську будку. Відповідний тендер на роботи опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

«Вона буде майже дзеркальна тій, яка є зараз, єдине, там будуть підтрибунні приміщення і вгорі коментаторська будка. Загальний кошторис складає 27 млн гривень, із яких цього року ми реалізуємо десь 12-13», – розповів Tvoemisto.tv директор Парку Олександр Молодий.

Із часом, за словами Олександра Молодого, планують оголосити ще один тендер на будівництво трибун під гандбольний майданчик. Минулого року там розпочали роботи, але внесли зміни та вирішили зробити мультифунціональний майданчик закритого типу.

Читайте також: На реконструйованому стадіоні «Юність» відбувся перший матч із реґбі. Фото

Частину робіт із реконструкції східної трибуни хочуть зробити цього року, а закінчити вже наступного.

Нагадаємо, що раніше на стадіоні завершили ремонт роздягалень. А реконструкцію першої трибуни та будівництво роздягалень розпочали ще у 2017 році. Під час ремонту другої трибуни планували облаштувати поле для гри у реґбі.

У 2017 році на реконструкцію трибуни та роздягальні виділили 15 млн гривень. У 2018 році місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень.

Нагадаємо, 2016 року розробили проект реконструкції стадіону «Юність», згідно з яким загальна місткість трибуни становитиме 480 осіб, із них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць. На стадіоні відремонтували першу трибунуоблаштували сидіння та накриття від дощу. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!