На станції Скнилів перекрили залізничну колію. Фото

3589 0
Люди незадоволені тим, що на Сянки пустили електричку лише з чотирма вагонами.

Сьогодні, 20 серпня, приблизно о 18:00 люди перекрили залізничну колію на станції Скнилів. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

За його словами, протестувальники невдоволені тим, що на потяг Львів – Сянки дали лише чотири вагони.

Читайте також: Укрзалізниця придбала шість нових дизель-потягів

У прес-службі Львівської залізниці Tvoemisto.tv повідомили, що прокоментують ситуацію завтра після з'ясування ситуації, оскільки сьогодні робочий день уже закінчився.

Як повідомляє Zaxid.net, зі слів пасажирів, які простоюють через перекриття колії, впродовж 30 хвилин пообіцяли дати іншу електричку. Також на місце приїхав представник головного управління «Львівської залізниці».

Нагадаємо, нещодавно залізничну колію також перекрили на станції Підзамче люди, які не влізли в потяг до Здолбунова. Пізніше Львівська залізниця повідомила, що офіційно в електричці було вільних ще більше половини місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!