На стіні ще однієї школи Львова з’явився національно-патріотичний мурал

1328 0
Стінопис створили школярі та виграли з ним у конкурсі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У львівській школі №77, яка спеціалізується на поглибленому вивченні економіки, з’явився мурал із зображенням Володимира Великого, повідомляє ЛМР.

Читайте також: На Львівських школах з’являться мурали на національно-патріотичну тематику

За словами школярки та творця ескізу Анни Діди, вирішили зобразити саме Володимира Великого, який започаткував срібники та злотники.

Ще один мурал відкрили у школі №65.

Учні, які виграли у конкурсі, пройшли курс фандрейзингу та залучення коштів для реалізації своїх ідей.

Нагадаємо, що львівські школи №15, 60, 65, 68 та 75 змагалися в конкурсі на найкращий варіант муралу, який згодом може з'явитися на одній з них. До роботи над ідеєю залучали школярів та вчителів мистецтва навчальних закладів, а також Центр дитячої та юнацької творчості Залізничного району.

Окрім цього, у Львові на житловому будинку намалювали мурал із зображенням Бориса Возницького, 21 червня минулого року на стіні Лікарні швидкої допомоги відкриють мурал подяки лікарям, а в листопаді минулоріч – мурал у пам'ять про бездомних та бідних, які постраждали від насильства.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!