На Свєнціцького почали замінювати нещодавно встановлені делініатори. Фото

2297 0
Делініатори встановили два тижні тому й за кілька днів їх пошкодили.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

На вулиці Свєнціцького підрядник за власний рахунок почав замінювати встановлені два тижні тому бетонні делініатори. 

Перші 40 делініаторів встановили 30 листопада, а вже вранці в понеділок, 1 грудня, більшу частину з них пошкодили або в місці кріплення з’явились тріщини.

Читайте також: Чи працюють делініатори на площі Франка у Львові. Відео

У ЛКП «Львівавтодор» тоді пояснили, що перші делініатори були тестовими і більшість із них пошкодили автомобілі, які намагалися припаркуватись на виділеній смузі. Тоді пошкодженні пообіцяли замінити на більш міцні, втім нові делініатори ззовні не відрізняються від пошкоджених.

Загалом від вулиці Свєнціцького до Стрийського ринку вздовж трамвайної колії встановлять 240 бетонних делініаторів із світловідбивними смужками. 

Читайте також: Коли у Львові встановлять делініатори на площі Осмомисла

Нагадаємо, що ще 12 грудня торік міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила відділити смугу громадського транспорту на вулиці Свєнціцького, що має прискорити рух трамваїв на цьому відтинку. Натомість на вивільненій від паркування правій смузі можуть їхати автомобілі.

На початку жовтня ЛКП «Львівавтодор» уклав угоду з ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» про постачання 2,5 тис. делініаторів упродовж 2020 року на загальну суму 1,9 млн грн. Крім делініаторів на вулиці Свєнціцького, впродовж наступного року підрядник постачатиме деленіатори, які за необхідності встановлюватимуть на інших місцях.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!