На Світлодарській дузі загинув випускник Львівської військової академії

5412 0
21-річний лейтенант Микита Яровий вже запланував вінчання у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.
фото: facebook.com/SusStepan

фото: facebook.com/SusStepan

Командир 3-ї роти 1-го батальйону 54-ої окремої механізованої бригади 21-річний лейтенант Микита Яровий загинув 18 грудня. Через тиждень тіло передали нашим  військовим.

Микита народився 2 лютого 1995 року у смт Меліоративне, що на Дніпропетровщині. Закінчив Новомосковський колегіум №11. Вступив до Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного у Львові, після закінчення якої у квітні 2016-го поїхав у зону АТО.

«Ти НАШ і ми про це ніколи не забудемо!!!, – пише на своїй сторінці у Фейсбук настоятель львівського Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла о. Сус. – Ще кілька днів тому розмовляв з тобою та домовлялись про твоє вінчання у Гарнізонному храмі... Ми будемо усі пам'ятати про тебе як того, хто любив життя і вмів співати про життя! Ти завжди був з гітарою! У тебе завжди було і залишається багато друзів.

Не зможемо затерти у щоденнику Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла день вашого вінчання – 20 січня 2017 року... В цей день і час будемо пам'ятати тебе у молитві!

Ми всі завжди будемо дивитись, як заходить сонце, бо там, де воно заходить починається нове життя з Богом! Спочивай з Богом!!!».

У Микити залишилися мама і молодший брат. Отець Степан Сус надав реквізити картки ПриватБанку мами Микити – Людмили Ярової, якщо хтось хоче допомогти – 4149497860795584.

Як стало відомо раніше, біля Світлодарської дуги загинув 47-річний Андрешків Володимир Степанович, родом зі села Бортники Львівської області. Він був учасником подій на Майдані, у тому числі 18-20 лютого 2014 року, служив у 25-му батальйоні 54-ї ОМБр. У нього залишилася дружина і четверо дітей. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!