На свята до Львова з Києва курсуватимуть два додаткові поїзди

1168 0
Додаткові потяги поїдуть за маршрутами Київ – Ужгород та Київ – Львів.

До новорічно-різдвяних свят «Укрзалізниця» запускає додаткові потяги з Києва до Львова. Вони курсуватимуть на двох маршрутах – Київ – Ужгород та Київ – Львів. Про це повідомили на сайті перевізника.

Читайте також: На зимові свята Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» до Славського

Потяг №239/240 з Києва до Ужгорода через Львів курсуватиме з 24 грудня до 8 січня через день. Відправлення зі столиці здійснюватиме о 19:25 год та прибуватиме до Ужгорода о 12:09 год. У зворотному напрямку потяг вирушатиме о 22:26 год та прибуватиме до кінцевої станції о 14:45 год.

Поїзд №173/192 сполученням Київ – Львів запустять на 31 грудня. З Києва він відправлятиметься о 6:57 год з прибуттям до Львова о 16:58 год. Натомість зі Львова поїзд вирушить 31 грудня о 23:19 год та прибуде до столиці о 6:26 год.

Нагадаємо, що до кінця року «Укрзалізниця» запустить Буковельський експрес, який курсуватиме за маршрутом Львів – Татарів – Буковель – Ворохта.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!