Політична реклама

На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено)

1613 0
Прем’єр-міністр України Микола Азаров розпорядився, щоб на новорічно-різдвяні свята на найбільш популярних маршрутах курсували додаткові потяги. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України. Відслідковуватиме тему і перевірятиме реалізацію намірів прем`єр-міністра "Твоє місто".

Зокрема, Глава Уряду вимагає забезпечити рух додаткових потягів на найбільш популярних під час новорічно-різдвяних свят маршрутів, - повідомляють у відомстві. 

Прем’єр-міністр запропонував організувати графік руху поїздів таким чином, аби максимально задовольнити реальну потребу пасажирів у перевезеннях. До того ж, такі зміни в графіки руху мають вноситися в залежності від часу доби, дня тижня, святкових днів тощо та очікуваного пасажиропотоку на конкретний період на відповідний напрямок.

Микола Азаров поставив вимогу постійно моніторити ситуацію та оперативно вносити відповідні корективи, враховуючи зміни в попиті пасажирів. Ситуації, коли на одному напрямку курсують напівпорожні потяги, а на іншому люди не можуть виїхати, не повинно бути.

Відповідальність за організацію належного забезпечення пасажирських перевезень Прем’єр-міністр України поклав особисто на керівника Укрзалізниці.

Ситуацію із купівлею квитків на потяг зі Львова або до Львова напередодні та під час новорічних свят відслідковуватиме медіа-портал "Твоє місто". То ж читайте корисну інформацію стосовно цієї теми у рубриці "Новини". 

Якщо ж Ви знаєте щось цікаве стосовно придбання квитків на потяг у новорічно-різдвяний період або маєте запитання з цієї теми, пишіть це на нашій сторінці у facebook.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!