На «Святі хліба» у Львові збиратимуть пластикові кришечки для воїнів АТО

2804 0
На «Святі Хліба» у Львові встановлять спеціальні ємкості, куди можна буде віддати пластикові кришечки для подальшої переробки та виготовлення протезів для воїнів АТО.
Фото: galyckazdoba.com.ua, strichka.com, nv.ua

Фото: galyckazdoba.com.ua, strichka.com, nv.ua

Пластикова пляшка та кришка, вироблені з різних видів пластику, дробляться в гранули і використовуються як сировина або продаються, а кошти спрямовують на протез для конкретного бійця. Ця акція водночас вирішує дві проблеми – екологічну та соціальну. На «Святі хліба», який відбудеться 16 серпня, у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай», встановлять спеціальні ємкості на території музею.

Читайте також: Куди приносити кришечки на протези воїнам АТО у Львові

На відвідувачів чекає насичена програма: виставка короваїв, дегустація хліба, ексклюзивні новинки хлібних виробів, виготовлених за давніми рецептами, виступи улюблених виконавців. Окрім того, на «Дитячій галявині» для малечі проведуть майстер-класи, конкурси, вікторини, банси з приємними сюрпризами від партнерів свята.

Читайте також: Шевченківський гай запрошує львів’ян на Свято хліба. Програма

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!