На Святі Шоколаду покажуть, як приготувати десерт із золота

3013 0
Вже завтра, 17 жовтня, у Львівському палаці мистецтв стартує найсолодша подія країни - VII Національне Свято Шоколаду. Протягом трьох днів на відвідувачів чекає різноманіття шоколадних солодощів, майстер-класи від найкращих шоколатьє, частування за 5-метровим шоколадним столом, величезним шоколадним тортом та десертом, створеним із золота.

Спеціально до свята львівська майстриня Оксана Солук проведе майстер-клас із приготування шоколадного десерту з додаванням золота, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відомий шоколатьє Валентин Штефаньо створить святковий 5-метровий стіл, де столове приладдя, свічник, страви – все буде створено із справжнього шоколаду. Також гостей свята пригощатимуть величезним 100-кілограмовим шоколадним тортом.

Читайте також: У Львові запрошують позмагатися кондитерів-аматорів

Для маленьких гостей діятиме «Дитяча шоколадна країна»,  де все зроблено зі смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. А ще малюки зможуть взяти участь у виготовленні іменних шоколадних вагонів та потягів та отримати солодкі призи.

Програму свята можна знайти тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!