На Сихів курсуватимуть 13 трамваїв. Інтервал руху

4651 0
Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, на трамвайному маршруті на Сихів буде працювати 13 одиниць техніки.
Фото: horoshiyblog.livejournal.com

Фото: horoshiyblog.livejournal.com

«На трамвайний маршрут на Сихів плануємо спочатку скерувати десять одиниць трамваїв. Згодом, кількість машин буде збільшена ще на три. Орієнтовний інтервал руху між трамваями становитиме 5-6 хв. Графік руху – 06.30 – 22.30 год.», – розповів Михайло Сидорович, директор ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: За місяць до старту: фоторепортаж із будівництва трамваю на Сихів у Львові.

Як інформує прес-служба міськради, «Львівелектротранс» також розгляне можливість продовження графіку роботи трамвайного маршруту до 22-23 год. Спочатку трамваї курсуватимуть від площі Соборної до кінотеатру ім. Довженка, згодом – до «Санта-Барбари». Окрім того, планують запровадження маршруту до залізничного вокзалу.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!