На Сихів пропонують запустити новий трамвайний маршрут

7834 1
У «Львівелектротрансі» пропонують змінити кінцеву зупинку трамвая.
фото: Анна Журба

фото: Анна Журба

Як розповів Tvoemisto.tv речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар, мешканці Сихова звертаються у комунальне підприємство зі скаргами на перевантаження трамваїв у годину-пік.

Вони розповідають, що з кінцевої зупинки на вул. Вернадського та вул. Драгана трамваї приїжджають до кінотеатру ім. Довженка вже заповненими. Тому, для розвантаження трамвайних маршрутів, у «Львівелектротрансі» пропонують розвертати трамвай №2, який тимчасово їздить на Сихів, біля кінотеатру ім. Довженка.

Читайте також: Транспортний колапс у Львові: чому це сталося і коли це виправлять

А для трамвая №8 вул. Вернадського залишиться кінцевою зупинкою. Наразі точної назви маршруту ще не обрали, але є пропозиції обрати маршрут 8-А. Щодо дати запуску нового маршруту також не визначилися, у «Львівелектротрансі» обіцяють до наступного тижня надати детальну інформацію.

Олеся Шеремета

 


Читайте також:
8 Вересня, 2017 13:13
Ярослав Я дуже радий за мешканців Сихова. Але у Львові існують і інші райони, і в них також проживають мешканці. Шановне керівництво "Львівелектротрансу", поверніть, будь-ласка, маршрут трамваю №6 до автовокзалу "Північний". В цьому мікрорайоні зосереджено декілька об'єктів громадської сфери, які перенасичені людьми. Це і автовокзал (люди з трамваю №6 з сумками виходять на вул. Промисловій, і пішки йдуть на автостанцію біля кілометру), Епіцентр, Радіоринок, ринок "Торпедо" та інші маркети та гуртівні. Через велику кількість машин відвідувачів цих об'єктів, на кільці по вул. Б.Хмельницького завжди корок. Повернення старого маршруту трамваю №6 частково розвантажило б маршрутки.
P.S. Сподівають мешканці цієї частини Львова заслуговують дещо більшого комфорту ніж очисні споруди "Львівводоканалу" та сміттєспалювальний завод на території ТЕЦ 2.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!