На Сихові будівельний кран впав на супермаркет. Фото

27993 2
Жінку, яка керувала краном, госпіталізували до 8-ї міської клінічної лікарні.
Фото: ДСНС Львівської області

Фото: ДСНС Львівської області

На Сихові на супермаркет «Арсен» впала частина будівельного крану. Цю інформацію підтвердили у ДСНС Львівщини.

Будівництво веде компанія «Авалон». Як уточнили Tvoemisto.tv у компанії забудовника, на місці очікують представника генерального підрядника.

«Постраждалому працівнику генерального підрядника надають усю необхідну медична допомога. Розпочали службове розслідування з цього приводу. Наразі підрядник повинен оцінити шкоду завдану стороннім особам і в терміновому порядку ліквідувати наслідки», – каже керівник ТзОВ «Авалон Престиж» Роман Попко.

Жінку, яка керувала краном, госпіталізували до 8-ї міської клінічної лікарні. Її стан оцінюють як середньої важкості. Крім кранівниці під час інциденту ніхто не постраждав.

Як уточнили у Сихівській РА, кран упав на складські приміщення супермаркету «Арсен». Сюди постачальники привозять товари. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Додамо, що на проспекті Червоної Калини, 60 компанія «Авалон» будувє ЖК Avalon Up, висота будинків якого сягатиме до 90 метрів. Загалом по місту компанія будує або вже збудувала 13 об’єктів.


Читайте також:
26 Вересня, 2019 14:43
Mykola Незабаром всі ці новобудови почнуть падати, як крани, адже якість будівництва ніхто не контролює.
26 Вересня, 2019 11:31
Іван Андрійович вже остаточно @бнулись з тими новобудовами
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!