На Сихові демонтують паркан, який загородив «розумний» світлофор для пішоходів

2325 1
Через паркан пішоходи не можуть дістатися до кнопки, яка викликає зелене світло.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

На проспекті Червоної калини, на пішохідному переході від супермаркету «Арсен» до кінотеатру ім. Довженка встановили світлофор за парканом. Через огорожу пішоходи не мають змоги дістатися до кнопки виклику, яка активізує зелене світло. Про це повідомляється у спільноті Варта1 у Facebook.

Як повідомив Tvoemisto.tv начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, французька компанія «Egis», яка здійснює технічний нагляд за будівництвом трамвайної колії до Сихова, вже зафіксувала всі недоробки і обіцяє їх усунути. Паркан, що загородив світлофор демонтують, а також розширять пішохідний перехід для зручності велосипедистів.

Причиною непорозуміння у «Львівавтодорі» назвали невдале проектування. Коли саме виконають роботи, наразі не повідомляють.

 


Читайте також:
28 Вересня, 2017 13:23
Львів'янин Технічний нагляд здійснюють французи, а у проекті такі дурні ляпи?! Певно французами у львівському Egis і не пахне ((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!