На Сихові обладнають укриття на 100 квадратних метрів

4760 0
Його облаштують у Центрі Довженка, і воно зможе умістити не лише відвідувачів, а й мешканців району.

У Центрі Довженка, що на Сихові у Львові, відремонтують укриття на 100 квадратних метрів, яке матиме два виходи. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила директорка ЛКП «Центр Довженка» Марта Іванишин. 

Зараз у приміщенні є два укриття. Коли триває публічний захід на 700 осіб і вмикається повітряна тривога, то всі спускаються у ті два укриття, які можуть умістити навіть мешканців мікрорайону. 

Читайте також: «Центр Сихова». Як розвивається Lviv Dovzhenko Centre 

«У третьому укритті, яке зараз ремонтуємо, буде повністю електричне опалення. Триває монтаж генератора, встановлення електричних котлів, утеплення підлоги, облаштування вбиралень. Кошти на це виділили з міського бюджету – загалом понад 1 мільйон гривень», – сказала вона. 

Ще в одному підвальному приміщенні встановили «буржуйку» і закупили дрова. Тож до зими Центр Довженка готовий.

Додамо, що Центр Довженка, що на Сихові у Львові, попри коронавірус і війну, жодного дня не припиняв роботу. Тут досі внутрішньо переміщені особи можуть отримати гуманітарну допомогу, львів’яни прийти у коворкінг, відвідати тренінги, а незабаром матимуть можливість подивитися авторське кіно. Про те, як війна змінила Lviv Dovzhenko Centre, які нові можливості відкрила, читайте тут.

Нагадаємо, переглянути актуальну карту укриттів можна тут.

Софія Шавранська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!