На Сихові облаштовують ще один громадський простір. Візуалізація

2660 0
Згідно з планом, роботи в мікрорайоні між вулицями Зубрівською та Морозною мають закінчити цього року.
Візуалізація: Інститут просторового розвитку Львова

Візуалізація: Інститут просторового розвитку Львова

Згідно з планом, роботи в мікрорайоні між вулицями Зубрівською та Морозною мають закінчити цього року.

«На вул. Зубрівській - Морозній є пам’ятник чорнобильцям, там проживає багато чорнобильців. Місцева громада у класичному стилі оновила церкву. Церква просила про велику площу. Ми почали шукати компроміс, завдяки Сихівській адміністрації ми цей компроміс знайшли» -- цитує прес-служба Львівської міської ради начальника відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександри Сладкової.

Читайте також: Біля Сихова на річці Зубра може з’явитись громадський простір і велопроменад

За її словами, минулого року облаштували пішохідну алею – 27 тисяч гривень на зелені насадження оплатив один із жителів району.

Остаточний вигляд проект отримає цього тижня. Передбачається перепланування доріжок, мощення газонів, освітлення. Декоративну під світку зроблять так само, як на площі Митній.

Крім того, встановлять лавки та  урни для сміття. Передбачають 14 місць для паркування, два з них – для маломобільних груп населення. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!