На Сихові ремонтують вулицю Угорську: де зупинятиметься транспорт

3691 0
У Львові на вулиці Угорській розпочали прокладати трамвайні колії.
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

Як повідомляють у прес-службі міськради, на перехресті проспекту Червоної Калини та вулиці Угорської планують облаштувати розворотне кільце. Відтак, на період дорожньо-ремонтних робіт зміняться схеми руху маршруток, які курсували на зазначеній ділянці.

Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради, розповів Tvoemisto.tv, за яким маршрутом рухатимуться міські автобуси на цьому відрізку, зорема №4а, №26 та №53.

«Схема руху буде єдина для усього громадського транспорту, який курсував через проспект Червоної Калини та Новий  Львів. Відтак, враховуючи зміни, маршрутки із проспекту Червоної Калини під мостом виїжджатимуть на вулицю Луганську, тоді – на вулицю Козельницьку, потім –  до Генконсульства Республіки Польща на вулиці Івана Франка і далі по маршруту», – зазначив Віктор Щир.

Також, начальник управління транспорту та зв’язку додав, що у зворотному напрямку маршрутки рухатимуться за тією ж схемою. Відтак, маршруток зазначених номерів не варто чекати на зупинках «Новий Львів», «Угорська» та «Панаса Мирного».

Додамо, що ремонт перехрестя планують завершити до 4 листопада.

Читайте також: У Львові тимчасово змінять рух транспорту на одному з перехресть

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!