На Сихові тимчасово призупинили подачу води та опалення: деталі

1911 0
У Сихівському районі тимчасово призупини подачу опалення та гарячої води у зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт. Про це інформують у прес-службі ЛКП «Львівтеплоенерго».

Сьогодні вранці, 29 лютого, було виявлено прорив теплової мережі у Сихівському районі, біля торгово центру «Шувар» (Верхній).

 «Роботи з ліквідації пориву на тепломережі уже тривають. На час ремонтних робіт призупинено подачу опалення і гарячої води мешканцям Сихівського району», - повідомляють у пресс-службі.

«Зараз відкачують воду, після чого будуть проводити зварювальні роботи. Прогнозують, що це невеликий прорив, тому ліквідувати його планують до кінця сьогоднішнього дня», - розповіли Tvoemisto.tv у ЛКП  «Львівтеплоенерго».

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!