Політична реклама

На Сихові у Львові покращують ситуацію з водопостачанням

1035 0
ЛМКП «Львівводоканал» продовжує розпочаті торік роботи з реконструкції водозаборів. Відтак, сьогодні на водозаборі Старе Село під’єднуватимуть новозбудований водогін. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Ми проклали 360 п.м. нового збірного водогону. Це дозволить ввести в експлуатацію додатково 3 свердловини і збільшити обсяг подачі води на 11 тис. кубометрів води за добу та стабілізувати водопостачання Сихівського району», – коментує головний інженер Валентин Вольський. 

Вартість робіт на водозаборі Старе Село склала 350 тис. грн.

Нагадаємо, що у грудні 2012 р. водоканалівці завершили перший етап реконструкції водозабору «Мальчиці» – одного з шести водозаборів західної групи, які забезпечують водою Залізничний район м. Львова. За кошти державного бюджету оновлено технологічне обладнання на шести артезіанських свердловинах, встановлено ультразвукові витратоміри, прокладено нові збірні водогони. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!