На Сихові замінюють магістральну теплову мережу

1555 0
За словами тепловиків, діюча мережа перебуває в критичному стані. За останні шість років відбулося 24 пориви на трубопроводах.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

Роботи з заміни магістральної теплової мережі ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить на перехресті пр. Червоної Калини, 97 – вул. Коломийська, 1, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

«Цей відрізок теплотраси був для нас надзвичайно проблемний. Діюча мережа була збудована у 1982-му році. За останні шість років ми мали тут 24 пориви. Мешканці, які отримують тепло і гарячу воду на цій ділянці, найбільше відчували ці проблеми протягом кількох років.

Тому було прийнято рішення розробити проект заміни цього відрізку магістральної теплової мережі. За цінами 2014-го року вартість робіт з заміни 1575 м.п. трубопроводу попередньо ізольованими трубами діаметром 630/810 мм становить 16,3 млн грн.

Читайте також: Станьте п’ятим: як відшкодувати гроші, якщо ваше авто постраждало від ям 

Частину цієї теплотраси ми замінили минулого року і закупили решту матеріалів теж минулого року. Наразі залишається тільки закінчити монтаж трубопроводів. Ці роботи триватимуть упродовж березня-квітня. У травні, під час гідравлічних випробувань, зробимо врізки і введемо цю теплотрасу у постійний режим роботи», – розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Також під час цьогорічної ремонтної кампанії ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 10 км трубопроводів теплових мереж. Роботи проводитимуться у всіх районах Львова. Орієнтовна вартість робіт з заміни теплових мереж становитиме 35,614 млн грн. Усі роботи виконуватимуть коштом і силами ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!