У Львові на вулиці Театральній снігова брила впала на хлопця

14683 0
Сюди приїхала «швидка», яка надала потерпілому допомогу.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Із будинку на вул. Театральній, 4 впала снігова брила, внаслідок чого травмувався пішохід, який проходив вулицею. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Читайте також: На варті у будь-яку пору за 4 тисячі гривень. Як львівська прибиральниця бореться зі снігом

«Усі обставини і причини події з’ясовують. За попередньою інформацією, хлопець з дівчиною йшли по вул. Театральній і на хлопця обвалився сніг із даху. Будинок є на обслуговуванні нашого ЛКП. Приїхала швидка, хлопцю надали допомогу», – розповів голова Галицької РА Андрій Зозуля.

За його словами, у потерпілого значних травм чи відкритих ран немає.

За попередньою інформацією, потерпілий зареєстрований у Києві.

«Комунальники будинок оглянули, бурульок не було, на карнизах нависань також нема, тому ймовірно стався зсув снігу», – заявив Андрій Зозуля.

Читайте також: У Львові нависають небезпечні бурульки. У мерії кажуть, що за вчора зняли їх із 250 будинків

Нагадаємо, що на днях у центрі Львова біля арт-готелю «Модерн», що на пр. Шевченка, 28, на львів’янку з даху впала бурулька, через що дівчина отримала серйозні травми ноги і опинилася у лікарні. За цим фактом співробітники львівського районного управління поліції проводять перевірку. Також львів’янка Галина Калина 15 лютого послизнулась на льоду на проїжджій частині вулиці поблизу свого будинку на вулиці Грекова, упала і зламала ногу. 

 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!