На території «Кінескопу» з’явиться офісний центр із багаторівневим паркінгом. Візуалізація

5247 1
Висота офісного центру сягатиме 10 поверхів.
Фото ЛМР

Фото ЛМР

На вулиці Героїв УПА, 73 на території колишнього заводу «Кінескоп» збудують офісний центр із п’ятиповерховим паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 5 травня.

Читайте також: Один із корпусів заводу Кінескоп перетворять на хостел

Офіс вміщуватиме близька 700 працівників, натомість паркінг із одним підземним та чотирма наземними поверхами розрахований на 151 машиномісце. Крім цього, облаштують наземну гостьову парковку. Висота офісного центру сягатиме 10 поверхів.

Додамо, що будувати центр має ТзОВ «Готельний комплекс Таурус», власником якого, згідно з даними системи Youcontrol є Юрій Канюк, який на паралельній вулиці Антоновича, 112а також будує 16-поверховий офісний центр. Тож парковка буде розрахована на обидві офісні споруди.

Читайте також: Магазин на території заводу Кінескоп перебудують під офіси

Нагадаємо, у вересні у Львові погодили детальний план території, обмеженої вулицями Кульпарківською та Антоновича (колишній завод «Кінескоп»), що й передбачав квартальну забудову району житловими та офісними приміщеннями. 

Довідка

Попередником заводу «Кінескоп» у Львові у 1930-ті роки був польський завод «Полюкс», на якому збирали електролампи. У 1954 році тут збудували Львівський електровакуумний завод, який виготовляв кінескопи. Через економічну кризу 90-х років завод припинив роботу, 1999 року – його визнали банкротом, після чого на початку 2000-х почали продавати майно заводу.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР

 


Читайте також:
5 Червня, 2019 16:52
666 ... і був в ті роки там цех ЕЛТ - 4 ... виробляли там продукцію конкретно відмінну від отих побутових кінескопів ... а начальником того "закритого" цеху був Квурт Семен Семенович ... а хто у Львові наразі Квурт ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!